• Les primeres places es crearan en la zona marítima de la localitat entre l'Avinguda Mediterrània, carrer Oliveres i l’Escullera de Ponent amb motiu de l'augment de l'afluència els dies de Setmana Santa


Burriana.- (31-03-24). L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria de Via Pública liderada per Mario Trullen i Urbanisme liderada per Juan Canos, ha iniciat un Pla estratègic de mobilitat a la ciutat amb l'objectiu d'ampliar les places de pàrquing en el municipi a la disposició de veïns i turistes. Un pla estratègic per a augmentar substancialment els espais reservats per a estacionar en la via pública tant a la ciutat com en la seua zona marítima. Este reforç s'inscriu en una visió més àmplia per a la modernització urbana i la millora de l'experiència, tant per als residents com per als visitants de la capital de la Plana Baixa.

 

Així, l'equip de Govern està mantenint reunions amb els propietaris de diversos solars en desús per a posar-los a la disposició de la ciutadania i donar resposta a l'alta densitat de vehicles que patix Burriana en episodis puntuals i zones concretes de la localitat. Concretament, ja s'està actuant o s'actuarà en els pròxims mesos sobre diversos solars urbans per a condicionar-los com a aparcaments on s'ha aconseguit arribar a acords en benefici de l'interés general amb els propietaris. D'esta manera, les primeres places es crearan en la zona marítima de Burriana entre l'Avinguda Mediterrània, carrer Oliveres i l’Escullera de Ponent amb motiu de l'augment de l'afluència els dies de Setmana Santa.

 

“Burriana està apostant pel seu turisme d'una forma estratègica i global”, ha valorat l'edil de Via Pública, Mario Trullen, qui ha detallat que “l'ampliació de les places d'estacionament a la nostra ciutat i zona marítima posaran les coses més fàcils a residents i turistes que vulguen gaudir dels nostres comerços, restaurants, hotels i les nostres platges durant tot l'any”.