• Durant els pròxims mesos es procedirà a la substitució de la resta de vidrieres que no es van veure tan afectades, amb l'objectiu de retornar l'esplendor original de l'immoble


Burriana.- (01-04-24). L'Ajuntament de Burriana ha instal·lat les vidrieres del Mercat Municipal reparades després d'haver patit danys durant la rebentada tèrmica. Durant els pròxims mesos es procedirà a la substitució de la resta de vidrieres que no es van veure tan afectades, amb l'objectiu de retornar l'esplendor original de l'immoble i del triple finestral decorat amb belles vidrieres policromades que fan referència a la cultura agrícola de la ciutat.

 

Cal recordar que este edifici, projectat per Enrique Pecourt l'any 1930, conjuga els millors valors del racionalisme i expressionisme arquitectònic amb la tradició modernista dels mercats valencians. En este sentit, la regidor de Consum i Mercats, Suni Fandos ha recordat que “la posada en valor del Mercat Municipal és un compromís d'este equip de Govern. Durant els últims mesos hem aconseguit ampliar el nombre de negocis i la varietat dels productes que s'oferixen, hem condicionat i realitzat actuacions en la façana per a retornar l'esplendor original a un dels edificis més emblemàtics de la ciutat”.