Burriana (05.04.24).- L'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, acompanyat pel regidor d'Obra Pública, Juan Canos, i l'edil de Via Pública, Mario Trullen, han continuat este divendres amb la ronda de visites de “Amb els meus veïns”. En esta ocasió ha tingut lloc en la zona de l'Escullera del Ponent, en el Port de Burriana.

 

Entre les peticions que ha pogut escoltar l'alcalde es troben la de solucionar la inundabilitat del carrer per la diferència d'elevació del sòl, així com la de millorar l'estat del vial i la seua il·luminació.

 

Durant la visita, els veïns han agraït les últimes actuacions de l'Ajuntament de Burriana en la neteja i adequació de diversos solars que es trobaven en un deplorable estat, per a dotar-los com a aparcament per als veïns.

 

“Amb els meus veïns” són trobades on cada setmana, l'alcalde visitarà un sector de la ciutat per a escoltar idees, suggeriments, mancances o desperfectes que seria convenient abordar per part de l'ajuntament per a millorar la qualitat de vida i benestar dels burrianencs.