• L'auditori Juan Varea acollirà les jornades que se celebraran els pròxims dies 3 i 4 de maig

 

Burriana.- (06-04-24).  L'auditori Juan Varea de Burriana acollirà les III Jornades Educatives municipals “Borriana inclou”, que se celebraran els pròxims dies 3 i 4 de maig, de 16:30h. a 21:00h. i de 09:00h. a 14:30h, respectivament, amb l'objectiu de divulgar experiències que acosten l'escola i la família a través de 20 ponents.

 

Estes jornades, organitzades per l'Ajuntament de Burriana a través de la Regidoria d'Educació amb la col·laboració del Centre de Formació del Professorat (Cefire), s'engloben en esta edició sota el títol “Borriana Inclou Coeducació” i abordaran la necessitat d'una educació que promoga la igualtat en tots els aspectes i des d'una edat primerenca, les bones pràctiques educatives en el nostre entorn més pròxim, metodologies i recursos pedagògics per a la coeducació i reflexions sobre la importància del respecte a la diversitat en general.

 

Estes terceres Jornades, dirigides a professorat d'Educació Infantil, Primària, i Secundària, i amb una duració en total de 10 hores, tenen com a objectiu “teixir vincles entre la comunitat educativa i afavorir un aprenentatge significatiu i personalitzat, sensibilitzar sobre la importància de la coeducació, fomentar la reflexió crítica, oferir ferramentes pràctiques per a la comunitat educativa en matèria de coeducació”, ha explicat el regidor d'Educació, Alejandro Clausell.

 

Les inscripcions es poden realitzar tant per al personal docent (https://docs.google.com/forms/d/e/1faipqlseyyqlntllamocyakeei-zrs9hiroomktfbul1nbtaocrndow/viewform) com el no docent (https://docs.google.com/forms/d/e/1faipqlseyyqlntllamocyakeei-zrs9hiroomktfbul1nbtaocrndow/viewform). A més, el personal docent també podrà fer-lo a través de la pàgina web del CEFIRE.