• L'equip de Govern aconseguix una autorització de Costes que amplia l'espai temporal disponible per als negocis des de l'1 d'abril fins al 30 de setembre


Burriana.- (13-04-24).
Els xiringuitos de Burriana tindran via lliure per a començar a muntar les seues infraestructures a partir de l'1 d'abril, data sol·licitada per l'Ajuntament de la capital de la Plana Baixa, amb vista a iniciar la temporada de platges. El Servici Provincial de Costes ha autoritzat l'ocupació de l'espai descrit en el Pla d'Explotació de Serveis de Temporada per a l'any 2024. Esta autorització, comprendrà fins al pròxim 30 de setembre, ampliant l'espai temporal disponible per als negocis respecte a anys anteriors.

 

Així consta en l'informe remés a l'entitat local en el qual, conforme a les valoracions de la Conselleria de Medi Ambient, s'aprova la petició realitzada pel Consistori perquè les activitats turístiques puguen començar la seua activitat des de l'1 d'abril fins al 30 de setembre.

 

Una autorització que demostra el compromís ferm d'este equip de Govern amb el desenvolupament turístic de la ciutat. Hem ampliat els mesos d'activitat, la qual cosa permetrà la desestacionalització del nostre turisme, i allargar el període d'afluència de veïns i turistes a les nostres platges”, ha valorat la regidora d'Activitats i Control de Contractes, Suni Fandos.