• La companyia Global Enginyers SLP, serà l'encarregada d'elaborar el projecte que pal·liarà les inundacions de la zona del Barranquet


Burriana.- (26-04-2024). L'Ajuntament de Burriana avança en la redacció del projecte d'obres de xarxa de pluvials i tanc de tempestes en plaça Sant Blai. Per a això, el consistori ha sol·licitat ofertes per a l'assistència tècnica a la redacció del Projecte d'Execució i recentment ha procedit a la seua adjudicació.

 

L'empresa Global Enginyers serà l'encarregada de preparar un projecte que done llum verda a iniciar unes obres que minimitzaran les inundacions en la zona del Barranquet, en cas de pluges torrencials, i que alleujaran la xarxa unitària que discorre pel carrer Misericòrdia. “Un pas necessari per a continuar avançant en el macroprojecte de l'equip de Govern per a la construcció d'una Xarxa Separativa de Drenatge d'Aigües Pluvials que es desenvoluparà durant tres anualitats i que a la seua fi haurà aconseguit un import total pròxim als 3.200.000 euros”, ha assenyalat el regidor d'Obra Pública, Juan Canós.

 

Burriana va obtindre l'autorització el mes de març passat per a realitzar el punt d'abocament d'aigües pluvials al riu Anna, per part de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, i cal recordar que és una de les primeres inversions que contempla el Pressupost General per a l'Exercici 2024, dotat amb més de 800.000 euros, aprovat en ple extraordinari a la fi del mes de desembre.