Burriana (01.05.2024).- Este matí s'ha celebrat la XVI Carrera Solidària de Burriana, organitzada pels Salesians Cooperadors de Burriana en col·laboració amb la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Burriana.

Després de cinc anys sense poder realitzar-se, este clàssic i solidari esdeveniment esportiu ha reunit este dimecres a prop de 300 corredors, que amb la seua eixida des del pati del Col·legi Salesians, han recorregut els carrers de Burriana sumant un total de 5 quilòmetres en la seua modalitat absoluta. Posteriorment, els més xicotets també han pogut gaudir de l'esdeveniment amb diferents varietats de la prova segons l'edat.

En finalitzar la carrera, tots els participants han rebut un avituallament gràcies a 60 empreses locals col·laboradores que s'han sumat al compromís social. A més s'ha oferit aigua, refrescos, i entrepans als corredors.

Els beneficis íntegres de les inscripcions en la carrera s'han destinat al projecte solidari “Tejiendo nuestra identidad”, un projecte que fomenta el treball i l'autonomia de joves en La Maragda (Veneçuela), i a la residència d'acolliment de menors Casa Don Bosco de Burriana.

A l'esdeveniment han acudit el regidor d'Esports, Fran Capdevila, l'edil de Sanitat, Isabel Monfort, juntament amb el regidor d'Educació, Alejandro Clausell i l'edil de Festes, Paloma Boix.