Burriana (02.05.2024).- Este matí s'ha realitzat la presentació oficial de la VIII Cursa de les Dones de Burriana en favor de la lluita contra el càncer de mama, organitzada per l'Ajuntament de Burriana i la Fundació Le Cadó.


La carrera solidària de 5 Km. de recorregut se celebrarà el pròxim 26 de maig, i es preveu que més de 1.000 persones tinyen de rosa els carrers de Burriana en suport a la causa. Com cada any, el beneficis es destinaran íntegrament, un any més, a projectes d'investigació per a la lluita contra el càncer de mama de repercussió nacional.


L'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, juntament al regidor d'Esports, Fran Capdevila, la regidora de Serveis Socials, Isabel Monfort, i altres membres membres equip de Govern, han rebut en el consistori a la presidenta de la Fundació, Elvira Monferrer, i a la vice-presidenta, Susana Pérez.


Durant l'acte, també han presentat la samarreta commemorativa d'esta edició amb un dibuix de María Borja, guanyadora del concurs organitzat pel Centre Municipal de l
es Arts per a il·lustrar la samarreta que portaran els participants durant la carrera.