Burriana.- (02-05-2024). Este matí s'ha celebrat la presentació de la XIII edició de la Ruta de la Tapa a l'Ajuntament de Burriana. L'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, juntament amb la regidora de Turisme, Noelia Peris, amb el president de l'Associació d'Hostaleria de Burriana, José Gargallo, han rebut als guanyadors del primer, segon i tercer premi de l'any anterior, en  representació dels 18 bars i restaurants que participaran enguany i que oferiran una selecció d'exquisides tapes del 3 de maig al 2 de juny.

Totes aquelles persones que vulguen participar en la Ruta de la Tapa, hauran d'arreplegar el passaport gastronòmic en qualsevol dels establiments participants o en l'Oficina de Turisme de Burriana. 

#BurrianaTapea oferix una àmplia varietat gastronòmica per a satisfer tots els gustos; posant en valor, a través dels distintius de qualitat “Castelló Ruta del Sabor” i “L'exquisit Mediterrani”, la gastronomia local.

Els restaurants participants són Flamingo’s Coffee, Restaurant Club Náutico, Polifuncional Serratella, Burrifornia Surf Café, Nonna´s, Restaurante El Camarit, Bombora´s Gastro-arroceria, Ca Oliva, Pulperia El Tarròs, Combo i Grill , Salva Wings, Nautilus, Ca la Rosa, Al Natural, Tasca Colmado Maruja, Coppelia Bonica, Macadan, Nueva Ola.