Burriana.- (03-05-24). L'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, acompanyat pel regidor de Via Pública, Mario Trullen, han continuat este divendres amb la ronda de visites de “Amb els meus veïns”. En esta ocasió ha tingut lloc en la zona del carrer Juan Pablo II i antiga Vieta.

 

Entre les peticions que ha pogut escoltar l'alcalde es troba la problemàtica del Camí La Vieta, l'estat de la qual sense asfaltar des de fa anys, genera problemes de salubritat, residus i neteja. Durant la visita, els veïns de la zona també han traslladat a l'alcalde la necessitat d'executar la unitat B3 que afecta la zona i a la rotonda del Camí d’Onda, així com la deterioració i mal estat de la tanca del solar de propietat municipal que es troba en esta zona.

 

Amb els meus veïns” són trobades on cada setmana, l'alcalde visitarà un sector de la ciutat per a escoltar idees, suggeriments, mancances o desperfectes que seria convenient abordar per part de l'ajuntament per a millorar la qualitat de vida i benestar dels burrianenc.