• L'Ajuntament i l'Associació realitzaran activitats per a la promoció i difusió de la gastronomia local com a element clau per a diversificar el turisme


Burriana.- (03-05-24). L'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, i el president de l'Associació d'Hostaleria de Burriana, José Gargallo, han subscrit el conveni de col·laboració que establix les condicions i els compromisos aplicables a la subvenció prevista amb caràcter nominatiu en el pressupost municipal per a l'exercici de 2024.

 

Mitjançant este acord, el Consistori concedix a l'Associació de Hosteleria una subvenció que ascendix a 5.000 euros per a la promoció i difusió de la gastronomia típica de Burriana mitjançant la realització d'activitats com a cursos, degustacions i organització de fires de temàtica gastronòmica i turística.

 

La firma del conveni ha comptat també amb la presència de la regidora de Turisme, Noelia Peris, qui ha explicat que “la gastronomia és indispensable per a conéixer la cultura i el mode de vida d'un territori, així com un element clau per a les noves tendències en turisme. Amb la renovació d'este conveni amb l'Associació d'Hostaleria de Burriana, estem enfortint el nostre compromís amb el desenvolupament turístic local i junts crearem experiències memorables per als nostres visitants”.

 

La gastronomia representa una oportunitat per a dinamitzar i diversificar el turisme de Burriana, estimulant el desenvolupament econòmic local amb valors de sostenibilitat basats en el territori que ens caracteritza per la nostra mar, els paratges naturals o l'excel·lència dels nostres productes de quilòmetre zero”, ha detallat Peris.