Els veïns d'algunes zones porten temps advertint de la velocitat inadequada que aconseguixen alguns vehicles

S'estan realitzant controls de velocitat amb radar en vials cèntrics com El Barranquet, La Carrera, Major o Marí, a més d'en altres vies com avingudes i rondes de la ciutat

Burriana.- (10-05-2024). La Policia Local de Burriana ha començat una campanya de control de velocitat amb radars als seus carrers. Es tracta d'una més de les diverses campanyes que realitza el cos policial al llarg de l'any amb l'objectiu de preservar la seguretat en el municipi. Així, durant esta setmana, del 6 al 12 de maig, s'estan materialitzant diversos controls en diverses zones de la localiad, des de carrers més cèntrics com El Barranquet, La Carrera, carrer Major o Marí, així com diverses avingudes i rondes de la capital de la Plana Baixa.

Una campanya que sorgix després de les peticions per part de veïns i usuaris, en detectar i portar temps advertint de la velocitat inadequada que aconseguixen alguns vehicles, en zones del centre però també per part de residents de la Ronda Músic Ibáñez o en l'Avinguda del Transport.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Ferrándiz, ha explicat que “l'excés de velocitat és el tercer factor concurrent més habitual perquè es produïsca un accident. L'única finalitat d'estos controls és preservar la seguretat viària en el nostre municipi i fer-nos eco de les peticions dels veïns, i en este cas, també dels vianants que utilitzen estes vies, doncs, encara que la majoria de vehicles respecten els límits de velocitat existix qui fa cas omís a estos”. En este sentit, Ferrándiz ha apel·lat “a la responsabilitat dels conductors” i ha desitjat que “hi haja el menor nombre d'infraccions i denúncies perquè seria símptoma que els conductors a Burriana respecten els límits de velocitat”.