• A l'acte que ha tingut lloc en el Paranimf de la Universitat CEU Cardenal Herrera a València, ha assistit la regidora de Transparència, Noelia Peris, a arreplegar la distinció per a la capital de la Plana Baixa


Burriana.- (04-06-2024). La regidora de Transparència de l'Ajuntament de Burriana, Noelia Peris, ha acudit a la VI Edició de l'Acte de Lliurament de Segells i Mencions Infoparticipa de la Comunitat Valenciana, per a arreplegar el reconeixement a la qualitat en transparència del consistori de la capital de la Plana Baixa. Així doncs, l'ajuntament es troba entre els municipis distingits a nivell autonòmic per part de l'Observatori de Governança, Transparència i RSC de la Universitat CEU Cardenal Herrera, en col·laboració amb el grup d'Investigació ComSET (Comunicacón Sonora, Estratègica i Transparència) de la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

L'acte, que ha tingut lloc en el Paranimf de la Universitat CEU Cardenal Herrera de València, ha atorgat per primera vegada Mencions a les localitats que han obtingut una bona valoració i estan en camí de poder aconseguir en futures edicions un Segell que acreditaria la seua excel·lència en matèria de transparència i participació, per a reconéixer l'esforç dels ajuntaments a potenciar esta matèria, i amb l'objectiu d'estimular el compromís d'acostar a la ciutadania a la gestió pública.

 

Respecte a la distinció a la bona faena desenvolupada a Burriana en matèria de transparència i participació ciutadana, Peris ha agraït “la distinció a la ciutat” i ha avançat que “l'equip de Govern continuarà treballant per modernitzar l'administració local fent-la més eficaç i pròxima amb l'objectiu de resoldre de manera senzilla els tràmits i problemes dels seus ciutadans”.

 

Així mateix, la regidora ha recordat “l'eliminació de la cita prèvia dotant de major flexibilitat i llibertat als burrianencs a l'hora d'acudir a l'ajuntament, així com la incorporació del Personal de Benvinguda amb la finalitat de mostrar la cara més amable de l'administració. Totes dues iniciatives han sigut elements clau per a fer sentir als ciutadans que el consistori és la seua pròpia casa”.