Burriana (07-06-2024). Les platges del Grau-Malvarrosa i L'Arenal han sigut premiades amb el distintiu de qualitat la bandera Qualitur 2024 per la seua aposta per l'excel·lència. Estos distintius se sumen a les recentment obtingudes Banderes Blaves en les dos platges i la bandera ECOPLAYAS a la platja de l'Arenal.


La regidora de Turisme i Medi Ambient, Noelia Peris, ha sigut l'encarregada d'arreplegar la bandera en l'acte oficial de lliurament per part de la consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, celebrat a Altea i que ha comptat amb l'assistència de representants dels 39 municipis de la Comunitat Valenciana premiats per la qualitat dels seus servicis i gestió a les seues platges i cales.


La Generalitat, a través de Turisme de la Comunitat Valenciana, reconeix mitjançant la Bandera Qualitur, l'esforç dels municipis que oferixen platges amb aigües netes i arenes cuidades, mesures de vigilància, servicis higiènics, equipaments lúdics, mesures de protecció ambiental i la garantia de la seua accessibilitat universal.