• L'equip de Govern està mantenint reunions i contactes amb la SAREB, i altres entitats, amb l'objectiu de posar sòl a la disposició de la Generalitat Valenciana

Burriana, 16-6-2024. L'Ajuntament de Burriana avança en el Pla Viu de la Generalitat Valenciana per a la construcció d'habitatge públic en la capital de la Plana Baixa. Durant la sessió plenària celebrada dijous passat, el consistori va aprovar la sol·licitud d'adhesió Conveni Marc de Col·laboració per a l'impuls de promoció d'habitatges de protecció pública (VPP) en sòl de les administracions locals mitjançant la col·laboració públic-privada, subscrit entre la Generalitat Valenciana i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. D'aquesta manera, el consistori de Burriana ratifica la seua voluntat d'impulsar la promoció de VVP en el municipi mentre manté reunions i contactes amb la Societat de Gestió d'Actius Procedents de la Reestructuració Bancària SAREB, entre altres entitats, amb l'objectiu de posar sòl a la disposició de la Generalitat Valenciana.

 

D'aquesta manera, el conveni subscrit la setmana passada, fomenta la col·laboració institucional entre la Generalitat Valenciana i les entitats locals per a donar impuls a la promoció d'habitatges de protecció pública per a solucionar la problemàtica que pateixen molts valencians per a tindre accés a un habitatge.

 

Sobre aquest tema, l'Alcalde de Burriana ha explicat que “davant la falta de sòl públic urbanitzable quan vam accedir al govern municipal, l'equip de Govern està treballant amb diversitats entitats per a poder aportar terrenys que complisquen els requisits marcats i posar-los a la disposició de l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVHA)”.Volem que els nostres joves i aquelles famílies que tenen dificultats per a accedir a un habitatge en Burriana puguen trobar solucions gràcies al Pla Viu de la Generalitat Valenciana”, ha valorat Monferrer.