Més de 200 alumnes de l’Escola Municipal de Dansa de Burriana protagonitzen l’actuació

 

20.06.24 (Burriana). El Centre Municipal de les Arts de Burriana ha celebrat la gala de final de curs de l’Escola Municipal de Dansa per a acomiadar les classes anuals. Així doncs, més de 200 alumnes han protagonitzat un espectacle en el Teatre Payà, en el qual la dansa ha sigut el fil conductor. Durant quasi dues hores, el públic ha pogut gaudir d'actuacions de dansa clàssica, dansa espanyola, dansa contemporània, flamenc, danses tradicionals valencianes, funky, claqué, dansa del ventre, balls de saló i teatre musical. A més i com a novetat, enguany han participat en el festival l'alumnat del CEIP Hortolans de Burriana, els qui durant tot el curs han assistit a classes regulars de Dansa Diversa coordinades pel professor Antonio Jumillas.

 

D'aquesta manera, la gala ha servit perquè l'alumnat mostre el treball que han realitzat a l'aula durant aquest curs. Cal esmentar que l’Escola Municipal de Dansa de Burriana és un organisme públic reconegut per la Generalitat Valenciana i, per això, la formació artística que s'ofereix respon a una programació didàctica que garanteix l'evolució en l'aprenentatge i que no seria possible sense el treball de l'equip docent, format per Juan Mochales, Antonio Jumillas, Mayte Gaspar, Olga Martínez, Melissa Usina, Xavi Ripollés i Núria Leis. En finalitzar la gala, les alumnes de 4t curs de formació elemental Mariola Prior, Lola Tena, Sofía González i Júlia García van rebre l'orla acreditativa per haver completat el procés formatiu. 

 

El regidor de Cultura, Jesús Albiol, va aprofitar l'ocasió per a felicitar l'alumnat i destacar el seu treball: “El Centre Municipal de les Arts és un clar exemple que no importa l'edat per a ballar. Les portes estan obertes a tothom i això és el que ens fa un centre de referència, ja que som capaces d'adaptar-nos a les demandes i necessitats de l'alumnat”. Per part seua, la directora del centre burrianenc, Ana Llopis, va agrair a l'alumnat “la seua clara predisposició i involucració en les activitats que es realitzen i això ens dona impuls per a continuar treballant”.

 

Cal esmentar que aquest espectacle se suma ja als de Big band & Cor, Jardí Artístic i Conservatori Elemental de Música Abel Mus, així com a les exposicions de final de curs del Taller d’Arts Plàstiques. Aquests esdeveniments serveixen per a posar el fermall d'or a l'aprenentatge anual que s'experimenta a les aules.