• L’Auditori Juan Varea és l'escenari per a representar diverses escenes i mostrar el treball anual

 

23.06.24 (Burriana). El grup de Teatre del Centre Municipal de les Arts de Burriana ha protagonitzat una representació artística amb motiu del fi del curs anual. L'escenari del Auditori Juan Varea ha sigut l'espai escollit per a posar en escena tot el treballat durant el curs i mostrar l'evolució de l'alumnat.

 

Baix la coordinació de la professora Rebeca Izquierdo, l'alumnat va interpretar tres peces. La primera d'elles la van protagonitzar les alumnes de Teatre Musical, qui van representar un fragment de l'obra Chicago, cantant en directe. Seguidament, l'alumnat de teatre juvenil va representar l'obra “El trapero y el papagayo”, una creació escrita pel dramaturg Gianni Rodari. Per a completar la representació, el grup de teatre adult va interpretar una adaptació de Rodari de l'etern conte d'Andersen: “El traje nuevo del emperador”.

 

El regidor de Cultura, Jesús Albiol, destaca el treball realitzat en el centre per a impulsar l'activitat de Teatre: “El cap de setmana passat vam participar en les Jornades Modernistes amb l'obra inèdita Burriana, París o Londres? i, junt a esta representació de final de curs, queda patent que en el Centre Municipal de les Arts s'està fent una bona feina”. Per la suea part, la directora del centre, Ana Llopis, agraïx la participació de l'alumnat, així com el treball de la professora Rebeca Izquierdo, al capdavant de l'activitat.

 

Cal destacar que amb este espectacle, el Centre Municipal de les Arts tanca les seues representacions de fi de curs, en les quals han intervingut l'alumnat de Big band & Cor, de Jardí Artístic, de Conservatori Elemental de Música Abel Mus i de l’Escola Municipal de Dansa de Burriana. A més, l'alumnat del Taller d’Arts Plàstiques també ha tingut l'oportunitat de mostrar el seu treball amb dos exposicions en el CMC La Mercé.