• L'alumnat de l'institut ha realitzat un recorregut al llarg del carril bici de la ciutat per a conéixer altres formes de mobilitat i ser coneixedors del recorregut de la ciclovía de Burriana

Burriana.- (30-05-2024). Este matí, alumnes de l'IES Llombai han presentat a l'Ajuntament de Burriana el projecte en el qual han estat treballant durant els últims mesos ‘Mobilitat Sostenible’. Amb motiu del Dia Mundial de la Bicicleta, celebrat el passat 19 d'abril, i en el marc de la ‘Setmana de la mobilitat’, els alumnes de l'IES Llombai juntament amb l’alumnat de 4t de primària dels centres adscrits, han realitzat un recorregut al llarg del carril bici de la ciutat perquè els estudiants coneguen altres formes de mobilitat sostenible i també siguen coneixedors del recorregut de la ciclovía de Burriana. 

Durant este recorregut, els estudiants van dur a terme una anàlisi sobre l'estat del carril bici, recopilant imatges i vídeos dels aspectes que es podrien millorar. 

Per la seua part, tant l'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, com la regidora de Medi Ambient, Noelia Peris, que han acudit a esta presentació, han dedicat unes paraules d’agraïment i admiració als joves per la seua implicació amb la mobilitat sostenible. Sobre aquest tema, Monferrer ha recalcat “la importància del compromís que requerix per part de tots els ciutadans, arribar a tindre una ciutat cada vegada més respectuosa amb el medi ambient”. Així mateix, Peris ha destacat “el valor d'esta mena d'iniciatives per a fomentar l'ús de mitjans de transport no contaminants i millorar la qualitat de vida a la ciutat”.