Borriana Sona, concierto virtual por el COVID-19

Nou grups musicals de Borriana són els encarregats d'estrenar-se amb el primer festival online de la ciutat durant el confinament, ‘Borriana Sona. Festival Online’ que tindrà lloc la vesprada del pròxim dissabte 25 d'abril.

Fins avui, molts grups i dj’s havien organitzat en els seus perfils de xarxes socials quedades per a mostrar el que millor saben fer, música, i animar tot el veïnat amb les seues interpretacions. Però ara, la iniciativa passa per reunir-se nou grups de música i fer un festival musical la llarg de tota la vesprada del dissabte 25 d'abril.

Amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, els nou grups musicals seran els artífexs de posar la seua música durant tota la vesprada. A través de la pàgina de Facebook de Borriana Cultura es retransmetrà el directe de cada grup, que posarà mitja hora de música, amb diferents estils cadascun d'ells. El cantautor Àngel Cerezuela ha sigut un dels responsables de coordinar a tots els grups, juntament amb el regidor de Cultura, Vicent Granel, per a posar a punt tot el muntatge que cada grup realitzarà.

Així doncs, a les sis de la vesprada, i com a amfitrió obrirà el festival Àngel Cerezuela amb el seu pop-folk; a les sis i mitja, Alessio Mugnaini, líder del grup dissolt de Conducta Impròpia farà el mateix, i mitja hora després, serà Fernando Redondo el que posarà la melodia. El grup borrianenc Fauna Vip Band tampoc s'ha volgut perdre la cita i, a les set i mitja, arrancarà la seua participació, per a seguir-lo Andrea Alcalá a les 20.15h. Mitja hora després, Tatiana Javaloyes posarà la seua música, i a les nou i quart serà el torn de Patxi Ojana, que no ha volgut ser menys, i estarà present en el primer festival de música online de Borriana.

Per a tancar la vesprada, i ja entrada la nit, a les 21.45h serà el moment de Trébede i les seues rumbes, amb el cantant i guitarrista, i tancarà el festival El Suizo & Engy. Tots els grups de música esperen animar a tota la gent de Borriana durant el confinament, que és el principal objectiu d'aquesta activitat, que es podria repetir amb la participació d'altres grups.

Granel ha agraït la participació de tots els grups per aquesta iniciativa que ha sorgit dels mateixos músics, i ha avançat que seurà amb ells per a poder fer que aquest festival també es puga celebrar en directe i sobre un escenari.