Els alumnes de l'IES Llombai representaran el musical El Rei Sol el cap de setmana vinent del 15, 16 i 17 d'abril en el Teatre Payá, un projecte solidari i pedagògic a benefici de l'ONG Amor en Acció.

 

Aquest musical, en el qual actuaran alumnes i ex alumnes del centre d'entre 12 i 25 anys, ha sigut presentat en roda de premsa pel regidor de Cultura, Vicent Granel, la directora de l'IES Llombai, Rosana Molés Navarro, i Ángeles Almela Esteve, representant de l'ONG Amor en Acció.

 

Les actuacions es realitzaran el divendres 15 i dissabte 16 d'abril a les 22 hores i el diumenge 17 a les 18 hores, i en elles participen un total de 60 alumnes ballant més un altre grup d'estudiants, que estaran darrere de l'escenari.

 

Aquesta iniciativa, que va sorgir per a col·laborar amb els ciutadans de Burkina Faso afectats per greus problemes de salut, compleix enguany el seu desè aniversari i compta amb la implicació d'alumnes, professors i pares i mares en els treballs de confecció, escenografia i gestió de l'obra.

 

La representació del musical persegueix l'objectiu de formar persones compromeses socialment amb beneficis pedagògics com el treball en equip, l'esforç, la imaginació i la creativitat i és una de les accions programades en el projecte educatiu del centre IES Llombai basat en l'educació per la pau i la solidaritat entre els éssers humans.

 

Les entrades poden adquirir-se en els establiments Viatges Mister Ocio, Televisió Palomero, Canyella en Rama i en el propi centre educatiu.

   

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha assenyalat que “és un mèrit que l'intens treball realitzat pels alumnes durant mesos puga ser demostrat en aquesta representació que combina música de diferents estils. Convidem a la gent de Borriana a gaudir i col·laborar en aquest musical solidari”.

 

La directora de l'IES Llombai, Rosana Molés Navarro, ha explicat que “anem a convertir l'escenari del Teatre Payá en un escenari solidari i pedagògic amb un musical en el qual s'ha involucrat a tota la comunitat educativa. Els alumnes han estat treballant tot un any en una activitat dedicada als altres, i açò pensem que és molt important”.

 

Per la seua banda, Ángeles Almela Esteve, representant de l'ONG Amor en Acció ha destacat “que l'esforç realitzat per a dur a terme aquest musical solidari suposa moltíssim per a nosaltres, ja que la recaptació del dissabte podrà ser destinada a l'assistència sanitària que tant necessiten a Burkina Faso”.