The Primitals’ clausurará el ciclo A la fresqueta 2022
The Primitals’ clausurará el ciclo A la fresqueta
  • - Aquest pròxim divendres 22 de juliol a les 23 h a la Torre de la Mar

  • - L'espectacle, igual que la resta del cicle, serà gratuït i no caldrà reservar entrades prèviament


L'espectacle The Primitals de la prestigiosa companyia Yllana clausurarà el cicle de teatre d'estiu d'enguany “A la Fresqueta”, que se celebra a la Torre de la Mar del Grau de Borriana organitzat per l'Ajuntament a través de la Regidoria de Cultura.

Aquest pròxim divendres 22 de juliol, a les 23 h, la Torre de la Mar serà l'escenari d'una divertidíssima comèdia musical a cappella, en què quatre aborígens d'un planeta que podria ser el nostre reclamen l'escenari, disposats a conquistar el públic, a rialles, però sempre amb desbordant música de mil gèneres que, com a esponges, han anat absorbint en els seus viatges pels confins de l'espai-temps.

The Primitals és l'estranya i surrealista història d'una tribu lleugerament disfuncional, amb lluites intestines, somnis de grandesa, desequilibris mentals i farmacopea mil·lenària. Xamanisme a quatre veus. Tragicomèdia a cappella i avantguardisme ancestral.

L'espectacle, igual que la resta del cicle, serà gratuït i no caldrà reservar les entrades prèviament.

La Regidoria de Cultura vol agrair la participació del públic, que un any més ha omplit els espectacles programats i que any rere any dona suport al Cicle de Teatre d'estiu en un entorn emblemàtic com és la Torre de la Mar.