- Les entrades, a un preu de 5 euros en platea i 4 euros en l’amfiteatre, amb els descomptes pertinents, es poden adquirir en la plataforma de venda d'entrades <www.entradesborriana.com>

- La venda presencial per a tots els espectacles es fa a Buraudio (Escorredor, 58) dimarts de 10h a 13h i dimecres i dijous de 17h a 19h, i en la taquilla del teatre una hora abans de cada funció o espectacle


La companyia de ball Valencia Dancing Forward presentarà el seu nou muntatge VDF 2022 divendres que ve, dia 25 de novembre, a les 20.30 hores al Teatre Payà. Un espectacle que reuneix quatre peces de coreògrafs internacionals, entre els quals es troba el prestigiós autor valencià Nacho Duato.

Valencia Dancing Forward és una associació cultural valenciana sense ànim lucratiu codirigida per Laura Bruña, Joan Crespo i Elizabeth Taberner. El seu objectiu principal és realitzar una acció cultural de grans expectatives, amb dos vessants; d'una banda, garantir la projecció professional de joves ballarins en formació i, d'una altra, donar a conèixer a la societat valenciana la professionalització de la dansa i els seus beneficis socials.

El projecte és un pont entre l'educació i la vida professional, en el qual 14 dels millors ballarins de les escoles europees més importants treballen durant quatre mesos peces de coreògrafs de reconegut prestigi internacional i de joves promeses.

En aquesta edició, l'espectacle de dansa comptarà amb cèlebres coreògrafs internacionals que presenten quatre peces en què es combinaran els estils clàssic i contemporani: Unfastened Grip de Nathan Cornwell; Shine On de Javier Rodríguez i Frank Pedersen; Flux coreografiada per Zoë Ash-Browne i, finalment, Jardí Tancat del prestigiós coreògraf valencià Nacho Duato.

Els joves ballarins que pujaran a l'escenari del Teatre Payà són Fernando Casanova, Efrén Colomer, Patricia Insa, Lukas Johannes, Ingrid Konstanse Schade, Araitz Lassa, Blai López, Ellina Medoeva, Eva Montesinos, Samuel Olariaga, Adèle Roulmann, Anna Soler Canet, Luigi Shopuk i Carlos Tostado. Tots ells, procedents de les millors escoles nacionals i europees, seran els responsables de donar forma a aquestes espectaculars peces de dansa.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha destacat la importància d'aquesta iniciativa, perquè “promou la dansa com a expressió artística i cultural, alhora que fa costat a joves ballarins als inicis de les seues carreres professionals en un món altament competitiu com és el de la dansa”.

Les entrades, a un preu de 5 euros en platea i 4 euros en amfiteatre, amb els pertinents descomptes, es poden adquirir en la plataforma de venda d'entrades <www.entradesborriana.com>.

La venda presencial per a tots els espectacles serà en Buraudio (Escorredor, 58) els dimarts de 10h a 13h i els dimecres i dijous de 17h a 19h, i en les taquilles del teatre una hora abans de cada funció o espectacle.