11.03.24 (Burriana). Burriana s'ha convertit aquest cap de setmana en l'epicentre de la dansa amb la Trobada d'Escoles de Dansa. Alumnes i professors de l'Escola Municipal de Meliana, de l'Escola de Dansa On danse de l'Alcora, de l'Escola de Dansa Agrupació Santa Cecilia d'Onda, de Ritme Escola de Dansa i Arts Aquilí Abad i de l'Escola Municipal de Dansa de Burriana van protagonitzar una jornada artística de 10.

 

Al matí, es van organitzar classes magistrals i tallers, mentre que a la vesprada el Teatre Payá va ser l'escenari per a mostrar el treball. El Jove Ballet de València, dirigit per Mari Cruz García, van actuar com a companyia convidada amb diverses coreografies premiades en diferents certàmens de dansa.

 

El regidor de Cultura, Jesús Albiol, va agrair el treball realitzat pel professorat del centre burrianenc i la col·laboració de les escoles participants, "amb la col·laboració de les quals hem aconseguit que la dansa i Burriana siguen dues cares de la mateixa moneda eminentment unides". Per part seua, la directora del CMA, Ana Llopis va explicar que recuperar aquesta trobada de dansa "era una assignatura pendent i des d'ara mateix ens posem a la feina per a la següent edició".