07.04.24 (Burriana). La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Burriana, liderada per Jesús Albiol, ha preparat per a la setmana del 8 al 14 d'abril un total de quatre activitats amb música, exposicions i conferències.

 

El dimecres 10 d'abril, en horari escolar, el Teatre Payà s'omplirà amb els alumnes de tots els col·legis de Burriana que acudiran a presenciar els Concerts per a escolars que oferirà la Banda Jove de la AFB.

 

El dijous dia 11 a les 19 h a l'Auditori Juan Varea, la Federació Taurina de Burriana i la regidoria de Cultura han preparat la xarra-col·loqui “Burriana habla de toros. Embajadores Taurinos” en el qual participaran Gustavo Traver, cirurgià taurí, Vicente Soler, torero i David Sánchez “El Rata”, retallador. Tots ells moderats pel periodista Alejandro Navarro.

 

El divendres dia 12 a les 19 en el CMC La Mercè tindrà lloc el lliurament de premis i inauguració de l'exposició de l'I Certamen de Fotografia Taurina. L'exposició estarà oberta fins al 28 d'abril. En l'acte es donarà lectura a la decisió del jurat i es farà lliurament dels premis de cadascuna de les tres categories. Seguidament, tindrà lloc la xarra-col·loqui Burriana habla de toros. El toro charro” amb Moisés Fraile, de la ramaderia El Pilar. El periodista taurí Jorge Casals serà el moderador.

 

La setmana acabarà amb música i amb un dels plats forts del trimestre. El diumenge 14 d'abril a les 19 en el Teatre Payà tindrà lloc l'espectacle Abba The New Experience, que recrearà en forma de banda tribute els èxits del mític grup suec. Les entrades es poden adquirir a través de l'enllaç disponible en entradadirecta.com