• Com a novetat, l'oferta formativa inclou Iniciació a la música per a 6 i 7 anys, així com Balls Tradicionals Infantil, Funky Infantil i Flamenc Sènior

 

03-06-2024 (Burriana). El Centre Municipal de les Arts de Burriana obri el període de matriculació per al pròxim curs 2024-2025. Així doncs, les persones que desitgen inscriure's en les activitats de Música, Dansa, Arts Plàstiques o Teatre pot emplenar el formulari d'inscripció en la pàgina web www.cmeviciana.es o dirigir-se a la Secretaria del centre artístic (dilluns-dijous de 15.30-19.00h i divendres de 09.00-13.30h).

 

Com a principal novetat, en l'àrea de Música, el centre burrianenc oferirà classes d'Iniciació a la Música per a 6 i 7 anys (alumnat de 5 anys, consultar en Secretaria). L'activitat compta amb una hora a la setmana de Llenguatge Musical, en el qual es treballarà la part teòrica a través de la metodologia interactiva d'Aula Virtual Música, i 30 minuts d'instrument. Esta classe serà individual i, en ella, l'alumnat tindrà la seua primera presa de contacte amb l'instrument que trie. El preu d'esta activitat és de 245€/any (27,22€/mes). Cal esmentar que esta nova activitat serà totalment compatible amb Jardí Artístic.

 

De la mateixa manera, en l'àrea de Dansa també s'inclouen novetats per al pròxim curs. Així doncs, es dona un impuls a les activitats infantils amb les classes de Balls Tradicionals Infantils, a partir dels 6 anys, i amb les classes de Funky, per a alumnat de 8 a 12 anys. El preu és de 92,50€/any (10,27€/mes) per a les classes de folklore valencià, mentres que les classes de Funky infantil tenen un cost de 185€/any (20,55€/mes). També s'ha creat l'activitat Flamenc Sènior, dirigida a majors de 60 anys i que s'impartirà als matins. El cost d'esta classe serà de 64€/any (7,10€/mes).

 

Ensenyaments reglats i professorat titulat

 

Estes novetats se sumen a l'àmplia llista d'activitats artístiques que el centre ja oferix i en les quals la música, la dansa, les arts plàstiques i el teatre són el fil conductor. Amb tot, des de la franja d'edat, d'un any fins sense límit d'edat, les persones que els agrade l'art poden trobar en el centre el seu aliat perfecte per a les hores d'oci i temps lliure. A més, per a les persones que desitgen realitzar estudis oficials de Música, el Conservatori Elemental de Música Abel Mus, integrat en el Centre Municipal de les Arts és l’únic centre reglat del municipi i, en ell, s'obté la titulació oficial d'Ensenyaments Elementals.

 

El regidor de Cultura, Jesús Albiol, explica que la inclusió de noves activitats, especialment la Iniciació a la Música, “era una demanda que ja s'arrossegava d'anys arrere, tant per part del professorat com per part de les famílies, i la nostra obligació és donar resposta a eixes peticions i continuar treballant per l'evolució del Centre Municipal de les Arts. No quedar-nos arrere i continuar sent un referent és fonamental”. Per la seua part, la directora del centre artístic, Ana Llopis, remarca la importància de comptar amb professorat titulat: “El nostre equip docent és la clau perquè la formació artística que oferim siga de la màxima qualitat”. En este sentit i gràcies als estudis oficials del Conservatori Elemental de Música Abel Mus o a les programacions didàctiques de la Escola Municipal de Dansa, Taller d’Arts Plástiques o Escola Municipal de Teatre, el Centre Municipal dels Arts oferix unes classes adaptades als requeriments dels ensenyaments artístics.

 

Tota la informació dels horaris, les tarifes o els descomptes del nou curs es poden consultar en el telèfon d'atenció del centre (964 033 230) o en l'e-mail info@cmeviciana.es. La informació d'horaris i preus de totes les activitats està disponible en: https://www.cmeviciana.es/es/horarios-y-precios/. El preu de la matrícula en les activitats és de 23 € a l'any, a excepció de l'alumnat sènior que està exempt d'este pagament.

 

Activitats per al mes de juliol

 

El Centre Municipal de les Arts també ha organitzat una sèrie d'activitats per al mes de juliol amb el principal objectiu que les famílies puguen conciliar la vida laboral amb el temps lliure dels xiquets. Així doncs, de l'1 al 26 de juliol s'ha organitzat l'Escola Artística d'Estiu (4-12 anys), en la qual els participants realitzaran tallers i activitats d'oci i temps lliure amb la música, la dansa i les arts plàstiques com a protagonistes. El preu del mes complet són 200€, mentres que 3 setmanes són 158€, 2 setmanes 114€ i una setmana 75€.

 

Per a la primera setmana de juliol, el professorat ha organitzat la Setmana de la Dansa (a partir de 12 anys, cost 63€), un cicle de monogràfics en els quals l'alumnat gaudix d'una setmana intensiva de classes que trenca amb la rutina de tot l'any. Estes activitats, pensades per a adolescents, se celebraran d'11.00-14.00 hores. Per a completar l'oferta formativa del mes de juliol, el departament de Música organitza la Setmana Musical (cost 98 €), dirigida a alumnat de 8 a 14 anys amb coneixements previs de música. Durant eixa setmana, els participants comptaran amb sessions de 09.00 a 13.00 hores en les quals treballaran amb el professorat especialista, tallers de música, treball d'agrupacions instrumentals i un concert final.

 

Tot l'alumnat del Centre Municipal de les Arts compta amb un 10% de descompte en les activitats estivals.