La regidoria de Cultura i els membres del col·lectiu artístic fan balanç de les intervencions i anuncien “futurs projectes” a més de l'exposició actual que romandrà fins al 10 de setembre
Malgrat el nom triat pels membres d'Elixir Creativo per a l'última exposició realitzada en els carrers de Borriana, “Art de Pas”, sembla que la iniciativa tindrà continuïtat en la capital de La Plana Baixa, ja que com han explicat avui els membres del col·lectiu artístic i el regidor de Cultura de l'Ajuntament, Vicent Granel, “tenim clar que l'èxit d'aquesta primera exposició d'art urbà en les marquesines de les parades d'autobús de la ciutat, tindrà continuïtat en els pròxims anys en la ciutat i segur que seguirà servint per a acostar l'art als veïns i veïnes de Borriana, fins al punt d'oferir-li-ho al costat de casa”. Art de Pas ha sigut una acció impulsada des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Borriana, i que ha tingut com a artífexs a l'Associació AUPA (Associació Unificada per a la Promoció de l'Art). Els quatre artistes implicats han sigut Jose Ferrer, Juan Poré, Ángel Igual (tots ells membres del col·lectiu Elixir Creatiu) i, com a artista convidat, Pepe Clandestí.
Juan Poré va ressuscitar la potent imatge del genial artista del segle XX Pablo Picasso i la del científic Albert Einstein envoltat de la seua famosa equació de la relativitat (I=*mc²). Jose Ferrer ha optat per reivindicar la figura de la botànica i fotògrafa Anna Atkins embolicada en elements naturals, i al filòsof Plató amb el terme diàleg en referència al diàleg platònic on s'arrepleguen tots els seus escrits. L'artista Ángel Igual ha intervingut amb una altra parella formada pel pintor i pare del surrealisme Salvador Dalí i el músic borrianenc Abel Mus, violinista i compositor. L'artista convidat, Pepe Clandestí, ha escollit al benvolgut explorador francés Jacques-Yves Cousteau i el seu vaixell Calypso. Una vegada acabades les set intervencions artístiques en cadascuna de les marquesines, els mateixos artistes i el regidor de Cultura han anunciat que “ara les obres podran visitar-se fins al pròxim 10 de setembre, ja que a més del primer objectiu que la gent poguera veure en directe com es creaven i prenien forma les intervencions artístiques, ara és molt interessant que fins i tot puguen realitzar una espècie de tour per a gaudir de forma conjunta de totes elles”, ja que com el mateix Juan Poré ha volgut resumir “estem molt contents amb el resultat de la iniciativa i ara solament falta que la interacció amb la ciutadania vaja creixent, amb per exemple, la utilització dels codis Q que hi ha en cadascuna de les marquesines i que expliquen el perquè s'han triat determinats personatges i algunes característiques artístiques de cada intervenció”.