Presentación de la Lanzadera de Ocupación en Borriana

 

  •  Després de la posada en marxa de la Llançadora a L'Alcora, el Consorci ha estés el servei a Borriana per a facilitar el servei als diferents municipis consorciats

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d'Influència de la Província de Castelló ha posat en marxa la Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria de Borriana, projecte que compleix la finalitat d'afavorir les oportunitats laborals entre les persones desocupades.

¡Aquesta primera jornada ha comptat amb la presència del president del Pacte, Samuel Falomir, l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i la regidora de Polítiques Actives d’Ocupació i Serveis Socials, Esther Meneu, que han donat la benvinguda a l'alumnat. Així mateix, els participants també han tingut el seu primer contacte amb la formadora en aquest acte que ha tingut lloc en el Centre Municipal de Cultura “La Mercé”.

Després de l'obertura de la Llançadora a L'Alcora, el Consorci ha volgut estendre també a Borriana el projecte amb la finalitat de facilitar el servei als veïns i veïnes dels diferents municipis consorciats segons la proximitat geogràfica a l'una o l'altra seu. Així mateix, els participants rebran orientació laboral, assessorament empresarial i formació específica en el sector ceràmic que els permetrà augmentar els seus coneixements teòrics i les seues habilitats personals.

Les inscripcions, dirigides a aturats del sector ceràmic afectats o no per un ERTE, continuen obertes i poden formalitzar-se en els telèfons 647 948 437 / 674 179 362 / 610 321 875 o en el correu electrònic lanzadera@pacteceramic.es. El projecte és totalment gratuït per als participants, ja que la seua inversió procedeix d'una subvenció del Servei Valencià d'Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana (LABORA).