- S'han adherit a la campanya al voltant de 200 comerços

- Es podran obtindre regals com ara menjars i sopars, escapades i tot tipus d'objectes estiuencs

 

L'Ajuntament de Borriana llança des d’avui, 1 de juny, i fins al dia 30, la campanya ‘Rasca a l’Estiu’, una nova promoció del comerç local que repartirà fins a 3.000 premis directes per tota la ciutat.

En aquesta ocasió, més de 200 comerços de Borriana s'han adherit a la campanya, en la qual els clients que compren en el comerç local podran participar i optar als diferents premis.

Durant tot el mes de juny, com ha explicat la regidora de Comerç i Turisme, Sara Molina, es repartiran entre els guanyadors “tot tipus de regals i estris per a gaudir de l'estiu”, amb el que es busca “crear sinergies entre el comerç i el turisme, i donar visibilitat a la marca borrianaesmou”.

Així, es repartiran regals com, per exemple, bidons, pilotes de platja, altaveus, barrets, moneders, farcells, tovalloles i pareos, pales de platja, neveres, necessers, ventalls o bosses motxilla.

A més, per a donar impuls a l'hostaleria, també es regalen 10 menjars o sopars per a consumir de dilluns a divendres, un premi organitzat juntament amb l'Associació d'Hostaleria de Borriana.

D'altra banda, el premi gran d'aquesta campanya serà dos escapades de cap de setmana per a dos persones a destinacions en el territori nacional, amb l'objectiu de fer costat a “un sector tan perjudicat per la crisi sanitària com el de les agències de viatges”.

Com ha explicat Molina, l'Ajuntament llança aquesta campanya “després de la bona acceptació que van rebre els rasques de Nadal, per a donar suport ara al turisme estival i al comerç local en l'inici de l'estiu”.

L'objectiu no és cap altre que incentivar el consum en el comerç de proximitat, i donar notorietat i posicionar la marca borrianaesmou, que serveix de paraigua per a promocionar l'activitat comercial borrianenca”, ha informat la regidora de l'àrea.

A més, com ha destacat, “aquesta campanya se suma a la resta de campanyes del consistori de Borriana en suport al sector comercial per a pal·liar les dificultats sorgides de les restriccions sanitàries amb diverses accions, com és el cas de la segona fase de les Ajudes Parèntesi, que es poden sol·licitar fins al 21 de juny”.

Les persones agraciades amb els premis podran recollir-los a la Tinència d'Alcaldia situada al Port de Borriana, a l'avinguda Mediterrània, 35.