El regidor de Turisme, Santiago Zorío, destaca en la presentació del certamen «la qualitat i varietat de les propostes i l'esforç que cada any realitzen els restaurants per a seguir fent créixer la cita»

 

 

Si el passat any van ser dotze els establiments de restauració que van prendre part en la tercera edició de les Jornades Gastronòmiques del Polp i la Sèpia de Borriana, en la presentació realitzada per la regidoria de Turisme i l'Associació de Hostaleria de Borriana s'ha pogut saber que el nombre de participants augmenta fins a catorze en l'edició de 2018, la qual cosa en paraules del regidor Santi Zorío «és l'exemple i la mostra del treball conjunt que estem realitzant des de la regidoria i l'Associació d'Hostaleria per a seguir dinamitzant la vida gastronòmica en la nostra ciutat, promocionant totes i cadascuna les jornades d'aquest tipus que realitzem durant l'any».

Així, divendres que ve 13 d'abril s'iniciarà en fins a 14 restaurants de la ciutat la quarta edició de les Jornades Gastronòmiques del Polp i la Sèpia de Borriana, en les quals «el gran protagonista és el producte de proximitat que els diferents restaurants participants utilitzen a l'hora de dissenyar i, més tard, elaborar els seus menús, ja que disposar de polp, sèpia i tot tipus de peix de primera mà i a través de la Llotja de Borriana, ha de ser un plus tant perquè cada any els menús siguen més especials, com per a la promoció dels nostres productes locals», com explicava el mateix Zorío. Al costat d'ell, han volgut estar presents varis dels cuiners i cuineres que durant 16 dies, fins al 29 d'abril, elaboraran els menús especials on el Polp i la Sèpia són els protagonista. Un d'ells, el president de la Associació d'Hostaleria en la ciutat, Santiago González, ha volgut «animar tant a la gent de Borriana com de les localitats veïnes a aprofitar algun dels setze dies en els quals oferirem el menú en cadascun dels restaurants, ja que és una oportunitat perfecta tant per a conèixer el gran producte que tenim al costat de casa, com per a comprovar el creixement que a nivell gastronòmic està vivint l'hostaleria en la nostra ciutat».

D'aquesta forma, els restaurants i establiments participants en aquesta quarta edició de les Jornades Gastronòmiques del Polp i la Sèpia seran: Restaurant Savarín, Restaurant Scala, Restaurant Rita&Pepa, Restaurant L'Arenal, La Blava Restaurant, Restaurant Casa Lola, Pizzeria Pinocchio, Restaurant San Marino, Restaurant Club Nàutic, Restaurant Mestral, Bombora's Gastro-Heladeria, Restaurant Da Paolo, Restaurant Ca la Rosa y La Tapería de Miriam, que oferiran menús d'entre 17 i 25 euros en el cas dels restaurants, als quals també cal sumar les propostes especials que en alguns casos realitzen els establiments amb tapes a partir de tres euros.