- Avui 24 de maig, festa gran de la comunitat educativa salesiana


L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor d'Educació, J. Ramon Monferrer, han assistit aquest matí als actes organitzats pel col·legi Salesià en honor a María Auxiliadora, avui 24 de maig, dia de la festa gran de la comunitat salesiana.

En el marc de la celebració i després de l'eucaristia celebrada al pati del col·legi, l'alcaldessa amb el director del col·legi, José Burdeus, han entregat en el mateix pati els premis Don Bosco que reconeixen l'alumnat destacat per les seues actituds de bona convivència i de respecte, que han estat triats pels mateixos estudiants del tercer cicle de Primària, dels dos cicles de l'ESO i de Batxillerat, que són els encarregats de seleccionar entre els companys i companyes els guardonats.

Enguany, en la festa escolar, han sigut guardonats: Carla Monfort Serrano de .6è de Primària, Ainhoa Losada Morales del primer cicle de l'ESO, Sílvia Martí Morales del segon cicle de l'ESO i Marcos García Viñes de Batxillerat, que han rebut uns bustos xicotets de Sant Joan Bosco i un diploma acreditatiu.