Burriana.- (31-05-24). L'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, acompanyat pel regidor Educació, Alejandro Clausell, i el regidor de Via Pública, MarioTrullen, han continuat este divendres amb la ronda de visites de “Amb els meus veïns”. Este ha sigut la primera de les trobades amb els més joves de Burriana, ja que en esta ocasió ha sigut el torn de l'alumnat de l'institut IES Llombai, en representació de la joventut del municipi. A la trobada ha acudit l'alumnat de batxillerat així com representants i delegats de tots els cursos de l'ESO i cicles formatius, sumant un total de prop de 100 alumnes.

 

Entre les peticions que han pogut escoltar l'alcalde i els regidors es troba principalment la de generar més espais d'oci i entreteniment per a la població més jove, i una millora en la mobilitat tant urbana com entre ciutats, a causa de la necessitat d'usar el transport públic per a poder accedir a eixes necessitats.

 

Durant la visita, els estudiants també han reclamat una millora en els servicis públics com és una ampliació i millora de parcs canins, la creació de l'ambulatori del port, una millora en l'accessibilitat a les platges, l'adequació de carrils bici i servicis de lloguer de bicicletes, o la creació d'una piscina municipal descoberta.

 

Davant la preocupació per mantindre un compromís amb la ciutat i així poder atendre moltes d'eixes mancances i demandes com són la neteja urbana i d'espais naturals o la recollida d'excrements de mascotes en la via pública, en la qual la ciutadania ha de prendre un rol actiu tal com l'alcalde els ha traslladat als assistents, l'alumnat ha mostrat un interés per la implicació en actes de voluntariat i han reclamat una major informació de les activitats i associacions juvenils que oferix Burriana.

 

L'alcalde ha finalitzat la trobada agraint la gran participació de l'alumnat per les seues múltiples propostes i ha valorat molt positivament les possibles solucions exposades.

 

Este tipus de trobades amb els veïns “+ joves” de la ciutat, continuaran realitzant-se per part de l'equip de Govern amb altres centres educatius de la ciutat, amb l'objectiu de conéixer en profunditat les necessitats de la nostra joventut.