Burriana (02-06-2024). Este cap de setmana ha tingut lloc el Campionat d'Espanya per a Esportistes amb Discapacitat en aire lliure i el Trofeu Nacional RFETA “Arc & Salud 24”, en el Complex Esportiu Llombai de Burriana.

 

L'esdeveniment esportiu organitzat per la Real Federació Espanyola de Tir amb Arc i el Club “Tir al Arc Borriana”, en col·laboració amb la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Burriana, s'ha celebrat a l'aire lliure i ha comptat amb participants de federacions de tota Espanya. 

 

En el campionat nacional de “Tir amb arc adaptat” s'adapta el tir a les necessitats especials que tinga l'arquer degut a la seua discapacitat física, visual o cerebral/intel·lectual. Paral·lelament, en el Trofeu Nacional “Arc & Salud 24” han participat dones amb limfoedema, que apareix a conseqüència dels tractaments de càncer de mama, per a la recuperació de la qual el tir amb arc es considera un esport especialment indicat. 

 

Amb l'objectiu de donar suport a l'esdeveniment i entregar trofeus van assistir l'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, el regidor d'Esports, Fran Capdevila, i la regidora de Serveis Socials, Isabel Monfort.