Burriana.- (05-07-2024). L'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, acompanyat pel regidor de Via Pública, Mario Trullen, el regidor d’Urbanisme, Juan Canós, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Ferrándiz, han continuat amb la ronda de visites de “Amb els meus veïns”. En esta ocasió ha tingut lloc en el centre històric de la ciutat.

Entre les peticions que va poder escoltar l'alcalde es troba la d'augmentar la neteja durant la celebració d'esdeveniments o festes com la Misericòrdia, així com augmentar la il·luminació en diversos punts de la zona.

A més, els veïns van expressar la seua preocupació sobre les cases en risc d'ocupació que existixen en el barri i tots els problemes de seguretat que es deriven d'això. Així doncs, el veïnat va traslladar a l'executiu municipal la seua preocupació per la possible degradació de la zona.

L'alcalde va explicar als veïns el Pla de Recuperació del centre històric de Burriana, que té com a objectiu recuperar la zona i retornar la vida al centre de la ciutat a través de la rehabilitació de vivendes i el foment del lloguer sobretot per a joves.

Amb els meus veïns” són trobades on cada setmana, l'alcalde visitarà un sector de la ciutat per a escoltar idees, suggeriments, mancances o desperfectes que seria convenient abordar per part de l'ajuntament per a millorar la qualitat de vida i benestar dels burrianencs.