• L'equip format per Salva Palau, Àlvaro G. i Bueno ,i l'equip de Diego, Hilari i Carlos, es disputaran la victòria el diumenge que ve, 7 de juliol, a partir de les 11:15h.


Burriana.- (05-07-2024). Este pròxim diumenge, 7 de juliol, se celebrarà la final de la modalitat masculina de “Escala i Corda” Pro 1 de la Copa Diputació de Castelló en el Trinquet Municipal Batiste Viñes de Burriana. L'esdeveniment esportiu està organitzat per la Diputació de Castelló junt a la Federació de Pilota Valenciana, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria d'Esports, liderada per l'edil Fran Capdevila.

Així doncs, el diumenge a les 11:15h. donarà inici en les instal·lacions esportives del Carrer Mare de Déu de la Paloma, la competició final del campionat que porta disputant-se des del passat 23 de juny, i que ha comptat amb la participació de trenta jugadors.

Durant la partida s'enfrontaran Salva Palau, Àlvaro G. i Bueno contra Diego, Hilari i Carlos. L'esdeveniment esportiu estarà cobert per diversos mitjans de comunicació per a poder seguir en directe la partida.

Capdevila ha expressat la seua “satisfacció per veure com les instal·lacions municipals són testimoni una vegada més de partides professionals del nostre esport”. “Una fita esportiva més que se suma a les partides que es van disputar durant la setmana de Falles, les corresponents a la Lliga Pro2 CaixaBank 2024 de febrer, o els quarts de final del Campionat Individual Trofeu President de la Generalitat de “Escala i Corda” celebrats en maig que demostren que la recuperació de la pilota valenciana a Burriana és imparable”, ha valorat l'edil, qui ha volgut “convidar a la ciutadania i als amants de la pilota a assistir a esta competició que per segur portarà emoció i nervis per conéixer l'equip guanyador”.