• Gràcies a este acord entre ajuntament i organització, les places destinades a assistents al festival arriben a las 4.400

  • El consistori ampliarà en 8.000m² les zones de pàrquing per a la ciutadania en les zones d’Escollera de Ponent i el club nàutic.


Burriana.- (08-07-24). L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria d'Urbanisme i Via Pública, ha anunciat l'acord amb l'Arenal Sound per a realitzar una ampliació de places d'aparcament destinades a sounders i residents. En primer lloc, en la zona del càmping Malvarrosa, que ja comptava en 2.000 places d'estacionament, es crearà una zona per a albergar 2.400 vehicles més, la qual cosa suposa un total de 4.400 destinades a assistents al festival. D'esta manera s'espera millorar la descongestió de trànsit i llevar pressió a l'aparcament general de la ciutadania.

 

Des del consistori s'ampliarà, a més, la zona de pàrquing per a residents en la zona marítima en dos noves parcel·les en Escollera de Ponent. De la mateixa manera, també s'habilitaran dos parcel·les enfront del club nàutic, una per a residents i una altra per als clients dels negocis hostalers de la zona portuària en l’objectiu d’impulsar les reserves en restaurants locals. Amb estes ampliacions, les persones residents comptarà en més de 8.000m² de zones d'aparcament extra respecte a les anteriors edicions del festival.

 

En la reunió tècnica en la direcció del festival es van abordar altres temes com els plans de neteja en zones d'influència de poblats marítims, així com la neteja de les platges, per a garantir una bona experiència a la ciutadania i visitants. En els pròxims dies, consistori i organització es reuniran novament per a tractar les qüestions pendents en matèria sanitària i seguretat

 

Per la seua part, el regidor de Via Pública, Mario Trullen ha indicat que "l'ampliació de les zones d'aparcament per a sounders i residents és una les demandes més importants que hem rebut" recalca que "des de l'ajuntament esperem que estes adequacions en coordinació en el festival milloren la convivència entre visitants i ciutadania". Finalment, Trullen assegura que "tots els anys, fem passos de gegant en matèria de seguretat i confort per al benestar dels qui conviuen en el festival".