• Unes actuacions que s'unixen a altres propostes durant el primer any de legislatura, com els quasi 100.000 euros en millores en la impermeabilització de cobertes i pintura, o la construcció de 200 nínxols i 72 columbaris que van suposar una inversió de quasi 300.000 euros


Burriana.- (15-07-24). L'Ajuntament de Burriana ha adquirit un vehicle elèctric de càrrega amb capacitat per a 2.000 Kg. per a labors de manteniment i adequació en el Cementeri del municipi. Així mateix, també s'ha licitat el subministrament de 52 noves escales plegables per a les instal·lacions davant la necessitat d'ampliar el número i renovar les existents per a l'ús tant del personal municipal com de la ciutadania. Estes escales es dividiran en dos models diferents, sent 26 escales de 4 esglaons i 26 escales de 8 esglaons.

 

Les adquisicions, tant del vehicle de càrrega com de les escales plegables, tindran un cost d'uns 56.000 euros i suposen una aposta per millorar l'accessibilitat i la seguretat dels ciutadans als nínxols o dels empleats públics per a labors de manteniment.

 

Estes inversions s'unixen a altres propostes durant el primer any de legislatura, com els quasi 100.000 euros en millores en la impermeabilització de cobertes i pintura en el cementeri durant el mes passat o l'ampliació a la urbanització i la construcció de 200 nínxols i 72 columbaris del cementeri de la capital de la Plana Baixa que van tindre lloc en una àrea de 644,37 metres quadrats i que va suposar una inversió de quasi 300.000 euros.

 

El regidor de Cementeri, Mario Trullen, ha destacat que “les instal·lacions municipals estan sent renovades contínuament i estan millor que mai per a donar resposta a les necessitats d'una ciutat de la grandària poblacional de Burriana”. Per la seua part, Trullen ha afegit que “la deterioració dels últims anys s'està revertint en temps rècord amb inversions i molta faena dels empleats públics”.