• El consistori de la capital de la Plana Baixa ha comptat amb el suport de la Diputació de Castelló, que ha proporcionat dos tractors per a realitzar actuacions de desbrossament en vorals i ribes en les vies del municipi


Burriana.- (26-08-24).  L'Ajuntament de Burriana ha finalitzat les labors de desbrossament realitzades en el municipi amb el suport de la Diputació de Castelló, que ha proporcionat dos tractors per a dur a terme estes actuacions. Els treballs han tingut com a objectiu eliminar la vegetació i males herbes que creixen en els vorals i ribes de les carreteres i camins, millorant així la seguretat i el manteniment de les vies.

 

Durant este temps, els tractors han centrat els seus esforços en diverses zones clau del municipi, incloent-hi el tram urbà del riu des del pont de Corts Valencianes fins al pont de la Mota, el Camí Cantera Vora Riu (des del Coso fins al terme municipal d'Almassora), la via de servei esquerra de la Carretera Almassora, l'Avinguda Almassora enfront del cementeri (des del pàdel fins a la rotonda de la Carretera Almassora), les vies de servei de la CV-18 des del Camí Artana fins a la Carretera Nules, el Camí d'Artana i la Ratlla de les Alqueries (des de Camí Artana fins a Camí d'Onda), el Camí Braç de Carabona, el Camí el Caminàs i el Camí Vell de Llombai.

 

Paral·lelament, les 62 persones de l'Atur Agrari s'encarreguen de la neteja i manteniment dels marges dels carrils ciclopedestres que connecten el port amb Burriana, millorant notablement la seguretat i la transitabilidad d'estes rutes.

 

El regidor de Via Pública, Mario Trullen, ha destacat la importància d'estos treballs, “la finalització d'estes tasques de desbrossament és crucial per a garantir la seguretat viària i mantindre les nostres vies en condicions òptimes”. Trullen, a més, afig que “des del consistori agraïm el suport de la Diputació de Castelló i l'esforç de les persones treballadores de l'atur agrari que han contribuït a embellir i millorar el nostre entorn."