• Les instal·lacions, que portaven sis anys sense intervencions, patien goteres durant els episodis de pluja que hcasi suposen la cancel·lació de diversos esdeveniments esportius.


Burriana.- (24-08-24). L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria d'Esports, ha conclòs les obres d'impermeabilització del Trinquet Municipal, una intervenció crucial que ha resolt els problemes de filtracions que afectaven una instal·lació esportiva que portava sis anys sense intervencions. Les goteres que es produïen durant episodis de pluja quasi suposen cancel·lació de diversos esdeveniments esportius, com la Copa Diputació de Castelló, generant inconvenients tant per a esportistes com per a afició.

 

El projecte d'impermeabilització, que s'ha desenvolupat en les últimes setmanes, ha sigut una de les actuacions del consistori de la capital de la Plana Baixa en el seu treball per mantindre i millorar les instal·lacions esportives locals. Les tasques realitzades han consistit en la reparació de la coberta de l'edifici, així com el segellament de les canalitzacions d'evacuació de la pluja amb tela asfàltica, assegurant així la protecció contra futures filtracions i garantint que la instal·lació puga ser utilitzada amb normalitat en qualsevol època de l'any.

 

El regidor d'Esports, Fran Capdevila, ha subratllat la importància d'esta obra que “reflecteix la nostra voluntat de cuidar i millorar les nostres instal·lacions esportives perquè estiguen sempre en les millors condicions. Sabem l'important que són estos espais per a la pràctica esportiva i per a la nostra comunitat, i per això treballem contínuament en el seu manteniment i millora. La impermeabilització del Trinquet Municipal és només una mostra més del nostre esforç per oferir a la ciutadania unes instal·lacions segures i de qualitat.”

 

Capdevila també ha assenyalat que, amb la finalització d'estes obres, “es podran reprendre amb total normalitat els esdeveniments esportius en el Trinquet, garantint un espai òptim per a la pràctica de la pilota valenciana i altres activitats”.