• La inauguració marca el començament oficial de les festes de la capital de la Plana Baixa en honor a la Verge de la Misericòrdia.

 

Burriana.- (30-08-24). L'Ajuntament de Burriana ha donat el tret d'eixida a les Festes de la Misericòrdia 2024 amb la inauguració del Casal del Vi i de la Tapa, un esdeveniment que s'ha convertit en una tradició molt esperada per veïns i visitants. L'obertura oficial ha tingut lloc en la Terrassa Payà, i ha comptat amb la presència de l'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, les Reines Falleres, Laia Molina i Anna Solà, la regidora de Festes, Paloma Boix, l'alcaldessa d'Almassora, María Tormo, i l’alcalde de Les Alqueries, Antonio Gil, així com altres membres de l'equip de govern.


El Casal del Vi i de la Tapa, que ha obert les seues portes després del castell de focs encés per les Reines Falleres, romandrà obert fins diumenge que ve 8 de setembre, en un ampli horari que permetrà a tots els assistents gaudir de la millor gastronomia i vins. A més, per primera vegada, s'han repartit els nous mocadors de la Misericòrdia en les diferents casetes que formen part de l'espai gastronòmic.

 
D'esta manera, de dilluns a divendres, la fonda obrirà de 12:00h a 00:30h, mentre que els caps de setmana el tancament s'estendrà fins a la 01:30h, oferint un lloc ideal per a disfrutar de les nits festives en la capital de la Plana Baixa.


Durant la inauguració, l'alcalde Jorge Monferrer Daudí, ha assenyalat que “volem que tots els veïns i visitants visquen intensament estos dies, sempre des del civisme, el respecte i la responsabilitat. Estes festes són una oportunitat per a compartir, per a disfutar junts, i esperem que la Fonda del Vi i de la Tapa siga un punt de trobada per a tots”. Amb este primer acte, es dona inici oficialment a les Festes de la Misericòrdia, que continuaran amb l'esperada Entrada de Penyes i l'Esclafit, esdeveniments que prometen congregar a una gran quantitat de burrianencs.