Burriana.- (29-08-24). L'Ajuntament de Burriana ha celebrat la recepció oficial de Ramón Peris, el ciclista burrianenc que ha completat el desafiament "Camins Reto Solidario". Al llarg de 21 etapes, Peris ha recorregut un total de 4.354 quilòmetres amb bicicleta, visitant els quatre punts més extrems d'Espanya: Tarifa, Finisterre, Cap de Higuer, i Cap de Creus, començant i finalitzant la seua travessia a la seua ciutat natal, Burriana. L'esportista burrianenc ha sigut rebut per l'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, el regidor d'Esports, Fran Capdevila, juntament amb altres membres de l'equip de Govern.


Este repte no sols ha sigut una demostració de resistència física i determinació, sinó que també ha tingut un noble objectiu: recaptar fons per a la construcció d'un hospital en Meyikpor, Ghana. La gesta de l'esportista forma part del seu continu compromís amb causes solidàries, que ja ha demostrat en anteriors ocasions, com en 2019 quan va completar el "BuPaLon" (Burriana-París-Londres) en 252 hores, aconseguint recaptar 7.000 euros per a equipar un dispensari mèdic en Kibera, Kenya.


El ciclista burrianense, en col·laboració amb la ONGD Youcanyole, ha aprofitat per a “fer una crida a la ciutadania per a aquells interessats a donar suport a esta causa, que poden fer-ho a través de la pàgina web oficial de la campanya “Camins Reto Solidario” (https://camins.ventiales.com/).”