Burriana.- (13-09-24). L'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, acompanyat pel regidor d'Urbanisme, Juan Canós i l'edil de Via Pública, Mario Trullen, han continuat amb la ronda de visites de “Amb els meus veïns”. En esta ocasió ha tingut lloc en els Alqueries del Ferrer.

Entre les peticions que va poder escoltar l'alcalde es troben la posada en valor d'estes vivendes històriques del municipi i la dotació de serveis com l'accés a la xarxa d'aigua i elèctrica. A més, els veïns van expressar la seua preocupació sobre la falta de periodicitat en la recollida de residus.


Així doncs, el veïnat va traslladar a l'executiu municipal la seua inquietud per la possible degradació de les Alqueries del Ferrer front a la falta de manteniment d'alguna vivenda per parte de els seus propietaris.


El regidor d'Urbanisme, Juan Canós, ha explicat als veïns que
“anem a analitzar junt als tècnics municipals la possibilitat d'un pla especial col·lectiu de minimització de d'impacte ambiental per a la dotació de serveis bàsics a estes edificacions aïllades consolidades”. Per la seua part, l'alcalde ha valorat que les Alqueries del Ferrer “són tradició i història de Burriana i el consistori ha de vetlar per la seua conservació”.

“Amb els meus veïns” són trobades on cada setmana, l'alcalde visitarà un sector de la ciutat per a escoltar idees, suggeriments, mancances o desperfectes que seria convenient abordar per part de l'ajuntament per a millorar la qualitat de vida i benestar dels burrianen