• La mateixa sessió plenària ha aprovat el Pla d'Actuació Municipal front al risc d'incendis forestals en el municipi

 

Burriana.- (12-09-24). L'Ajuntament de Burriana ha aprovat en sessió plenària la dissolució del Consorci d'Aigües de La Plana i la sol·licitud de creació d'un nou Consorci Provincial d'Aigües de Castelló, tal com establix el procediment comú a seguir pels integrants de tots dos consorcis per a l'efectiva dissolució d'estos, garantint la no interrupció dels servicis prestats. Este procés de transició cap al Consorci Provincial d'Aigües de Castelló ha estat liderat baix la presidència de Burriana, ostentada per Jorge Monferrer Daudí i plasmada en el Conveni interadministratiu, per a la creació del Consorci Provincial d'Aigües de Castelló que està subscrit per consistoris de la província, la Generalitat Valenciana i la Diputació Provincial de Castelló.

 

Així mateix, el màxim òrgan de representació política dels ciutadans en el consistori de la capital de la Plana Baixa, ha aprovat les festivitats locals de Sant Blai i de la Mare de Déu de la Misericòrdia per a 2025 que se celebraran els dies 3 de febrer i 8 de setembre respectivament.

 

D'altra banda, s'ha aprovat la pròrroga del contracte del subministrament d'energia elèctrica i servei de gestió energètica i manteniment amb garantia total de les instal·lacions de l'enllumenat públic de Burriana amb l'empresa Ferrovial Construcció SA, fins al 30 de setembre de 2024 o fins que es produïsca la formalització del nou contracte, després de les resolucions dels recursos pel Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals.

 

Així mateix, l'òrgan format per l'alcalde i el conjunt de regidors de la corporació ha ratificat en sessió ordinària l'aprovació definitiva del Pla d'Actuació Municipal enfront del risc d'incendis forestals a Burriana. Este document, establix l'organització i el procediment d'actuació dels recursos i serveis la titularitat dels quals correspon a l'Ajuntament de Burriana i dels quals puguen ser-li assignats per altres administracions públiques o entitats, a fi de fer front a situacions de preemergència i emergències provocades per incendis forestals en el seu terme municipal.

 

En referència al transcurs de les recents festes patronals de la ciutat, l'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, ha agraït “el civisme i el respecte de la ciutadania durant la setmana gran” i ha destacat “l'alegria i la intensitat d'estos dies amb els carrers plens i una programació completa i variada que ha delectat als públics de totes les edats amb concerts, dj’s, actes taurines i multitud d'activitats per als més xicotets”.