• Els fons procedents de la Generalitat, presidida per Carlos Mazón, permetran renovar la imatge corporativa, instal·lar fibra òptica i integrar-ho en la xarxa municipal, així com continuar rehabilitant l'exterior de l'edifici

 

Burriana.- (15-09-24). L'Ajuntament de Burriana ha aconseguit una subvenció de la Generalitat Valenciana, presidida per Carlos Mazón, d'al voltant de 72.000 euros. Estos fons, està previst que el Consistori de la capital de la Plana Baixa els destine per a continuar rehabilitant i modernitzant el Mercat Municipal.

 

Imatge corporativa

Per a això, l'administració local contractarà un servici especialitzat amb una inversió pròxima a 12.000 euros per a crear una imatge de marca del Mercat Municipal que permeta convertir-lo en un servei reconegut i diferenciat d'altres similars de la competència. Així, potenciar l'activitat econòmica i continuar apostant per l'obertura de nous negocis en l'emblemàtic edifici de la ciutat.

 

Fibra òptica

Amb l'objectiu de continuar modernitzant el mercat i la seua digitalització, està prevista una inversió entorn a 11.000 euros per a l'execució de la infraestructura necessària per a la connexió de l'edifici del Mercat Municipal amb la seu de l'Ajuntament que permeta integrar este edifici en la Xarxa Corporativa Municipal i així facilitar l'intercanvi d'informació entre departaments. D'esta manera, la fibra òptica donarà un nou impuls cap a la transformació digital i al comerç electrònic.

 

Rehabilitació exterior de l'edifici

La subvenció de la Generalitat també inclourà quasi 47.000 euros per a la rehabilitació exterior del Mercat Municipal. Així, seguiran les labors empreses pel consistori de la capital de la Plana Baixa per a retornar l'esplendor original de l'edifici generant un espai atractiu per a l'usuari i procurant ser el més respectuós possible amb el patrimoni actual.

 

Gestió de residus optimitzada

Finalment, l'ajuntament de Burriana destinarà amb recursos propis al voltant de 10.000 euros per a reformar i recondicionar l'espai destinat als residus del Mercat Municipal. Amb esta reforma, s'instal·laran contenidors adequats per a la recollida selectiva d'escombraries promovent el reciclatge i una activitat econòmica més respectuosa amb el medi ambient.

Per la seua part, la regidora de Comerç, Consum i Mercats, Suni Fandos, ha agraït “el compromís de la Generalitat Valenciana per a posar en valor el Mercat Municipal a través de la seua modernització i rehabilitació que servirà per a dinamitzar l'economia local de Burriana”.