• El consistori de la capital de la Plana Baixa continua amb les inversions i el manteniment de les instal·lacions esportives de la ciutat

 

Burriana.- (2-10-24). L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria d'Esports dirigida per l'edil Fran Capdevila, ha iniciat els treballs de rehabilitació integral del frontó municipal de Sant Blai. Unes instal·lacions que han patit importants danys pel pas del temps i que han mancat de reformes i actuacions de gran importància des de 2008. Així, el Club Pilota Valenciana Burriana, que compta amb dos vessants esportives diferents, una per a l'esport tradicional de la nostra regió i una altra per al dedicat al frontó, venia demandant solucions pel mal estat de la paret i les deficients condicions per a la pràctica esportiva.

 

D'esta manera, amb les actuacions iniciades durant esta setmana, es dona resposta a una demanda de fa molts del club burrianencs per a comptar amb instal·lacions en condicions i que puguen entrenar alguns jugadors que han aconseguit nivell professional dins d'esta modalitat.

 

La posada a punt del frontó municipal de Sant Blai comportarà una inversió per al consistori de la capital de la Plana Baixa d'al voltant de 6000 euros i la durà a terme una empresa local dedicada a la construcció i reformes en el municipi.

 

El regidor d'Esports ha valorat que “l'equip de Govern municipal està fent un esforç econòmic molt important per a recuperar l'herència en mal estat de moltes de les instal·lacions esportives de Burriana”, i ha destacat “les recents actuacions en el gimnàs de la piscina municipal o en la coberta del Trinquet”. Així mateix, Capdevila ha detallat que “en les pròximes setmanes el frontó municipal de Sant Blai passarà de tindre una paret clivellada i posada pegats a convertir-se en un lloc on practicar esport en òptimes condicions”.