• El consistori de la capital de la Plana Baixa continua amb accions per a modernitzar i dinamitzar els comerços que se situen en l'emblemàtic edifici

 

Burriana.- (16-10-24). Durant esta vesprada, Suni Fandos, regidora de Comerç, Consum i Mercat a l'Ajuntament de Burriana s'ha reunit a la sala de Juntes del consistori per a presentar la nova web del Mercat Municipal a l'associació de venedors de l'emblemàtic edifici.

 

Un projecte que ha sigut desenvolupat pels alumnes del “Taller d'Ocupació Riu Anna VI”, dirigit a persones demandants d'ocupació, concretament pel seu mòdul d'informàtica. Amb la nova plataforma digital, estarà disponible per a tots els usuaris i consumidors una informació més completa del conjunt de llocs del Mercat Municipal.

 

En referència a la nova web desenvolupada, Fandos ha destacat que “la presentació a l'associació de comerciants ens va servir per a establir sinergies amb els negocis del Mercat Municipal millorant la seua visibilitat i rendibilitat a través de les noves tecnologies”.