• El consistori reprén la unitat d’execució, paralitzada des de fa 15 anys per a adequar i descongestionar el tràfic de la Ronda del Músico Ibáñez


Burriana.- (10-07-24). L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria d'Obra Pública, ha anunciat que reprén els tràmits per a finalitzar la unitat d'execució, denominada B2, situada en les parcel·les posteriors del Colegio Villa Fátima.

 

El projecte, paralitzat des de fa 15 anys, permetrà finalitzar i connectar el carrer Manuel Cubedo i Giner, la Ronda del Músico Ibáñez i el carrer Rio Mijares, la qual cosa descongestionarà en gran manera el trànsit del Paseo San Juan Bosco, una zona especialment transitada en època escolar.

 

Cal destacar que, després d'estos anys paralitzada, s'han produït canvis en la normativa, concretament en les instal·lacions de baixa i mitjana tensió, la qual cosa suposa que les obres executades queden obsoletes.

 

El consistori, per la seua part, es farà càrrec dels sobrecostos, estimats en uns 800.000€, derivats de les obres per a ajustar-se a la nova normativa. Estes adequacions corresponen a rases, línies elèctriques, lluminàries i centres de transformació elèctrica.

 

Des de l'ajuntament de la capital de La Plana Baixa esperen llançar en breu la licitació per a represa de les obres. El regidor d'Obra Pública, Juan Canós, ha indicat que "esperem poder començar les obres entorn a finals d'octubre o principis de noviembre". L'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, ha destacat que "amb la finalització de la unitat B2 respondrem a una de les demandes que rebem de la ciutadania en una de les visites fetes en "Con mis vecinos". Afegeix, a més, que "amb estes obres descongestionarem tot el trànsit de la zona per al benestar de la gent".”