• El consistori substituirà el bany portàtil de la plaça enfront del Convento de San José del los Carmelitas Descalzos i construirà uns nous lavabos com a primera mesura per a recondicionar la zona

Burriana.- (13-07-24). L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria d'Obra Pública, ha anunciat que iniciarà els tràmits per a la renovació del camí d’Onda, en el seu tram enfront del Convento de San José de los Carmelitas Descalzos. Este projecte permetrà eliminar l'actual bany portàtil i oferirà a la comunitat instal·lacions modernes i accessibles. El procés de licitació per a la construcció d'estos lavabos s'iniciarà en breu.

Este projecte serà el primer pas d'una sèrie de mesures previstes pel consistori per a recondicionar l'entorn de la plaça. A esta mesura cal afegir una sèrie de xicotetes actuacions que estan a l'espera de ser adjudicades, consistents en la substitució del taulell i l'ajust de la fusteria metàl·lica.

El quiosc modernista de la plaça serà també protagonista de les millores que des de l'ajuntament de la capital de La Plana Baixa planegen per a la zona. S'espera licitar la concessió de l'explotació després estar tancat durant més de dos anys. A més, es preveu acordar promoure concerts en el Pavelló de la Música en col·laboració en la regidoria de Cultura.

El regidor d'Obra Pública, Juan Canós, ha destacat que “estes mesures busquen retornar a la zona l'esplendor que va tindre en el seu moment”. Assenyala, a més, que “des del govern busquem reviure el burrianerisme recuperant tradicions com prendre un gelat típic de la ciutat, com de canyella, el nacional o el rus, mentre disfrutem de concerts en el Pavelló de la Música”.