- L'Ajuntament i els veïns es reuneixen per a abordar una solució que passaria per urbanitzar la zona


L'Ajuntament de Borriana s'ha reunit amb els veïns i veïnes propietaris d'habitatges i solars dels voltants del camí Fondo i del camí Ribesalbes de la zona marítima per a informar-los de les possibles solucions tècniques per a acabar amb els problemes d'inundabilitat, que passaria per urbanitzar la zona.

En la reunió han participat l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, altres membres de l'equip de govern, així com un tècnic municipal i una tècnica jurídica, els dos de l'àrea d'Urbanisme, en què s'ha informat les persones propietàries perquè valoren les propostes tècniques.

Es tracta d'un problema encallat des de fa més de 20 anys i en el qual no es posen d'acord els propietaris. Entre les propostes figura el desenvolupament de la Unitat d'Execució A13-34, corresponent a les zones del camí Fondo i del camí de Ribesalbes, ja que aquesta actuació permetrà ordenar la zona i dotar-la de tots els serveis necessaris, i es respectarien les edificacions i el sòl urbà consolidat.

En pròximes reunions amb les persones afectades, es perfilaran els passos a seguir abans d'iniciar qualsevol procés d'execució.