En les instal·lacions del parc d'educació viària s'han realitzat diverses actuacions, pel fet que les senyalitzacions horitzontals estaven esborrades per una falta de manteniment durant els últims anys

Burriana (20.11.23).- La Policia Local de Burriana, després d'impartir classes teòriques, ha iniciat les classes pràctiques d'educació viària per a alumnes de primària dels centres educatius de la ciutat. Les instal·lacions del parc d'educació viària a les quals ha acudit el regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Ferrándiz, s'han posat al dia i millorat mitjançant diverses actuacions, després d'anys d'abandó, on tota la senyalització horitzontal es trobava pràcticament esborrada per falta de manteniment. De moment ja han passat tres col·legis, i en aquest primer trimestre escolar ja han rebut 473 alumnes activitats d'Educació Viària. Aquesta primera fase dels cursos finalitza el pròxim 28 de novembre, on està previst una aturada durant el mes de desembre amb la finalitat d'utilitzar les instal·lacions per a “l´Escola de Nadal” que organitza el SME. En aquest sentit, ja per a l'any vinent, concretament el 22 de gener, es reprendran les classes d'educació viària per als més xicotets fins a finals de maig.

“Amb aquestes instal·lacions renovades i amb la professionalitat de l'Agent de la Unitat de Relacions amb la Comunitat Escolar (URCE), els nostres escolars aprenen a conéixer la senyalització viària i normes de trànsit, i a comportar-se d'una forma cívica i responsable en l'ús de les vies públiques, la qual cosa sens dubte els farà millors ciutadans", ha assenyalat el regidor de Seguretat Ciutadana Antonio Ferrándiz.