• Durant la setmana passada, va tindre lloc una reunió de membres de l'equip de Govern, juntament amb tècnics municipals i assistència tècnica, amb l'objectiu de valorar la memòria tècnica i el conjunt de criteris subjectius presentats per les empreses licitadores

 

Burriana (11.02.24).- L'Ajuntament de Burriana continua fent passos sobre la nova contractació del subministrament elèctric per a aconseguir una ciutat més i millor il·luminada. Durant la setmana passada, va tindre lloc una reunió de membres de l'equip de Govern, juntament amb tècnics municipals i l'empresa Auditesa, empresa redactora del projecte, a partir del qual es va traure el plec de condicions de la licitació, amb l'objectiu de valorar la memòria tècnica i el conjunt de criteris subjectius presentats per les empreses licitadores, entre les quals es troben cinc companyies líders del sector que com són Edison Next Government, filial del gegant estatal d'energia a França EDF, Elecnor Serveis i Projectes, UTE Ferrovial Construcció juntament amb Endesa , Sitelec Global de Serveis i Obres i UTE Serveo Serveis juntament amb Iberdrola.

Cal recordar que l'ajuntament va aprovar la licitació el mes d'octubre passat i que aquest nou servei suposarà una millora substancial, i de forma quasi immediata, en la il·luminació de la localitat, ja que portarà una inversió per part de l'empresa concessionària d'al voltant de 2.646.660 euros. Durant el primer any i mig es canviaran totes les lluminàries de la ciutat, la qual cosa suposarà reduir la despesa energètica un 40 per cent, i un estalvi d'al voltant del 50 per cent de la factura de la llum durant els pròxims quinze anys. Amb l'inici d'aquest nou contracte Burriana tindrà unes instal·lacions elèctriques en un breu període de temps completament noves, amb la substitució de components com a quadres de comandaments, cablejat, connexions, dispositius elèctrics i electrònics, llums, fusibles, canalitzacions i arquetes entre altres elements.

Entre les condicions per al nou servei d'il·luminació a l'empresa concessionària es troba la de tramitar les ajudes i subvencions a organismes, regionals, estatals i europeus en favor de l'Ajuntament de Burriana. En aquest sentit, el nou plec, també recull la correcta il·luminació dels edificis més emblemàtics i històrics de la localitat. Així mateix, seguirà actiu el número de telèfon gratuït d'atenció ciutadana per a possibles incidències i avaries, les 24 hores del dia els 365 dies a l'any, així com un servei de guàrdia per a garantir la resolució de problemes relacionats amb el subministrament de llum immediatament.

“L'equip de Govern continua fent passos per a aconseguir una Burriana més i millor il·luminada”, ha valorat el regidor de Via Púbica, Mario Trullen, qui ha incidit que “prompte donarem una solució a tots aquells veïns que ens han traslladat el necessari que és millorar la il·luminació de la ciutat”